Rå BOWLS & JUICES

Rå BOWLS & JUICES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 514 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rå Bowls & Juices. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:21 Don’t really understand the high rating for this one… Food took 80 minutes on a Monday evening and got the call that they ran outta sweet potato as well. Also bowl could’ve been more stuffed especially with the vegan chicken, disappointing overall
21 mei 2022 om 20:36 Fantastisch, super smaakvol en gezond
16 mei 2022 om 15:58 Had bruine rijst in de bowl besteld, maar kreeg een hele lading witte rijst. Had graag gehad dat er dan even gebeld was dat de bruine rijst op was zodat er een ander alternatief gekozen kon worden. Helaas..witte rijst eruit gehaald.Daarom 3 sterren
13 mei 2022 om 18:06 Was lekker en had echt een ziek enthousiaste bezorger poaah. Had alleen te weinig dressing terwijl ik dubbel had besteld.. :(
30 apr 2022 om 20:19 Lekkere juice alleen de bowl vond ik niet speciaal.
23 apr 2022 om 19:49 The tofu was a bit too salty for my taste, but if you blended it well it was still very nice.
19 apr 2022 om 20:29 Heerlijk eten, gezond en vers. Er waren een aantal producten niet die we hadden besteld, maar dat hebben ze echt fantastisch opgelost. Ik was en blijf fan!
12 apr 2022 om 19:22 Build your own bowl, maar helaas waren de ingelegde bieten en sesamzaad vergeten.. prijzig dus dan zou het fijn zijn dat de bowl wel compleet is.. Los daarvan, was het een lekkere salade
3 mrt 2022 om 19:44 Nog steeds super maar vegan vlees geen succes voor mij